De ce să optezi pentru albirea cu laser?

În momentul de față, albirea dentară cu laser este cea mai eficientă, sigură și rapidă metodă de albire.

EFICIENȚA ei este datorată energiei laser ce activează cromoforii din gelul de albire, potențând efectul acestuia.  Astfel, se poate obține o albire a dinților cu până la 6 nuanțe, într-un timp foarte scurt.

Este SIGURĂ,  deoarece timpul în care gelul stă în contact cu dintele este minim, dintele nu se încălzește, sensibilitatea post-albire nu mai apare sau este mult diminuată față de alte metode de albire.  Procedura este lipsită de riscuri, durere sau discomfort. Se utilizează sisteme speciale de izolare a buzelor, obrajilor și gingiilor astfel încât substanța activă să nu intre în contact cu acestea.

Este cea mai RAPIDĂ metodă, laserul activează gelul pe bază de peroxid de hidrogen, iar acesta stă în contact cu dinții doar 15 minute în total. Întreaga procedură  durează aproximativ 30-40 de minute.

În concluzie, această metoda este de selecție dacă îți dorești dinții mai albi, fără efecte secundare și într-un timp mai scurt.

Ce trebuie să știi înainte de stabilirea unei programări?

Consultația este obligatorie, iar în cadrul acesteia se constată starea de sănătate a dinților și a gingiilor și deasemenea se stabilește indicația pentru albire. Sunt cazuri în care albirea este contraindicată, cum ar fi de exemplu la pacienții cu carioactivitate crescută, retracții gingivale, parodontopatie, hipersensibilitate dentinară.  Deasemenea, albirea nu se efectuează în cazul femeilor gravide sau care alăptează.

Înainte de procedura de albire propriu-zisă se efectuează o sedință de igienizare prin detartraj și periaj profesional.

În luna NOIEMBRIE beneficiați de o Promoție Specială la Albirea Laser Epic X.

1000 LEI – PACHET ALBIRE LASER + CONSULTAȚIE +DETARTRAJ ȘI PERIAJ PROFESIONAL ( REDUS DE LA 1650)