Anestezia dentara locala computerizata DentaPenInovatie in anestezia dentara locala

DentaPen este un dispozitiv computerizat elvetian, ergonomic, foarte practic si usor ce permite realizarea unei anestezii dentare locale cu un grad de confort foarte ridicat din partea pacientilor prin injectarea automata foarte lenta a substantei anestezice si cu o presiune constanta.

DentaPen este adresat atat pacientilor copii, cat si adultilor care se confrunta cu teama de injectii.

Designul prietenos, diferit de cel clasic al seringii cu ac, vine in ajutorul micilor pacienti in timpul anesteziei dentare locale- procedura nu mai duce cu gandul la seringa, ac sau intepatura, crescand gradul de incredere si de complianta al acestora. Astfel, se reduc substantial teama si traumele asociate tratamentului dentar.

Anestezia dentara locala computerizata DentaPen- Inovatie in anestezia dentara locala DentaPen este un dispozitiv computerizat elvetian, ergonomic, foarte practic si usor ce permite realizarea unei anestezii dentare locale cu un grad de confort foarte ridicat din partea pacientilor prin injectarea automata foarte lenta a substantei anestezice si cu o presiune constanta. DentaPen este adresat atat pacientilor copii, cat si adultilor care se confrunta cu teama de injectii. Designul prietenos, diferit de cel clasic al seringii cu ac, vine in ajutorul micilor pacienti in timpul anesteziei dentare locale- procedura nu mai duce cu gandul la seringa, ac sau intepatura, crescand gradul de incredere si de complianta al acestora. Astfel, se reduc substantial teama si traumele asociate tratamentului dentar.