Chirurgie

Calitatea interventiilor garantata de medicii specialisti in chirurgie dento-alveolara. Chirurgie Cabinet Stomatologic Sector 6

Chirurgie Cabinet Stomatologic Sector 6

Tehnici chirurgicale efectuate de noi

Extractia dentara

Extractia dentara reprezinta indepartarea complete a dintelui de la nivelul osului alveolar , prin tehnici chirurgicale.
Principalele cauze ale pierderii dintilor de pe arcada dentara sunt caria dentara si boala parodontala, ce duc la afectarea ireversibila a structurilor dentare (in cazul cariilor) si parodontale (in cazul bolii parodontale).

Chirurgie Cabinet Stomatologic

In general extractiile dentare simple necesita doar realizarea unei anestezii locale. Sunt insa si situatii mai complicate, cand dintii nu sunt complet erupti pe arcada dentara (incluzii dentare) si extractia acestora necesita intervetii mai laborioase .

Rezectia apicala – Cabinet Stomatologic Sector 6 – Dental Practice

Este o tehnica chirurgicala ce consta in indepartarea varfului radacinii infectate si a tesuturilor adiacente afectate de procesul cronic infectios. Este o interventie complexa, ce se efectueaza cu anestezie locala si necesita aditii de os si membrana in cavitatea osoasa ramasa.

In clinica noastra aceste interventii sunt realizate de medici specialisti in chirurgie dento-alveolara, ce va garanteaza calitatea actului medical.