Profilaxie Cabinet Stomatologic Sector 6

Profilaxie

Mai bine sa previi decat sa tratezi. Profilaxie Cabinet Stomatologic Sector 6

Profilaxie Cabinet Stomatologic Sector 6

Ce presupune Profilaxia dentara?

Profilaxia dentara este prima si cea mai importanta etapa in ingrijirea dintilor si trebuie sa inceapa inca din copilarie, odata cu aparitia dentitiei de lapte si sa continue toata viata.

Recomandam controale regulate in cazul copiilor, incepand cu varsta de 3 ani, la 3-6 luni. In cadrul controlului se realizeaza si instructajul cu privire la tehnicile corecte de periaj iar copilul se acomodeaza si imprieteneste cu medicul, cu Setila, Albinuta, Bondarelul si Zana Maseluta.

Profilaxia previne imbolnavirile dentare si evolutia bolii

De asemenea recomandam sigilarea preventiva a molarilor si premolarilor definitivi, precum si a molarilor lapte daca se observa o carioactivitate crescuta.

Profilaxia previne atat imbolnavirile dentare cat si evolutia bolii in cazul in care aceasta deja s-a instalat, iar leziunile se afla intr-un stadiu incipient, reversibil .

Principalul mod de a evita aparitia cariilor si a bolii parodontale este periajul dentar corect. Cat si folosirea mijloacelor auxiliare de igienizare orala (ata dentara, apa de gura, dus bucal, razusa de limba, superflossul).

Profilaxie Cabinet Stomatologic Sector 6

Detartrajului cu ultrasunete – Cabinet Stomatologic Sector 6

In afara de periajul facut acasa este foarte important sa intelegem importanta igienizarii realizate in cabinetul stomatologic.  Cu ajutorul detartrajului cu ultrasunete, a periajului profesional cu paste speciale, abrazive si Profi-Jet-ului(Air-Flow) cu bicarbonat.

Pe langa curatirea profesionala, medicul poate depista eventuale leziuni situate intr-o faza incipienta, usor de tratat si la costuri mai mici. Recomandam fluorizarea profesionala precum si sistemul Icon(fara freza) pentru tratarea leziunilor incipiente.

Preturi

Profilaxie
Pachet igienizare clasic + Air Flow Aqua Care 350 0
Pachet igienizare clasic( detartraj, periaj, instructaj igiena dentara) 250 0
Fluorizare/arcada 70 0
 Air Flow Aqua Care 150 0
Pachet igienizare recall 200 0